dijous, 14 de febrer del 2013

APRENEM LES PARTS DE LA CARA

 Dins del projecte sobre el nostre cos que estem treballant , ahir vam realitzar una activitat molt divertida, per parelles vam fer un joc per aprendre algunes parts de la cara: els ulls, la boca, les celles, les dents, les orelles, les galtes... 




Per la vesprada, hem jugat a fer cares amb plastilina, aplanant una boleta i afegint els ulls, la boca, el nas, les orelles, els cabells ... podeu vore els resultats en la presentació que us deixe a la columna dreta del bloc. 

ANIVERSARI JESÚS

Dimarts vam celebrar l'aniversari de Jesús, que va ser el dia 10 de febrer. Ara ja és del grup del 4, amb Armando, Amin, Mariam i Nazaret. En les imatges podeu vore que bé ens ho vam passar, menjant coca de sucre i xocolata, i que feliç estava Jesús! 


ESTUDIEM EL COS: VISITA D'EVA

Com ja us vam informar, els xiquets i xiquetes de la classe dels cangurs estem estudiant el nostre cos. Hem portat a classe fotos de quan erem xicotets, per a fer un mural. Aprofitant que la germana de Soraya va nèixer a finals de l'any passat i és moolt xicoteta, hem convidat a la seua mamà Jalila per a que la porte a l'escola i puguem vore cóm és.

 Feu clic a la imatge i podreu vore més fotos de la visita

JA HA ARRIBAT CARNAVAL ...


Divendres 8 de febrer hem celebrat el Carnaval a la nostra escola. El cicle d'educació Infantil va triar com a tema Els contes, i a la nostra classe el conte escollit va ser Blancaneus, així que les xiquetes anaven de princeses i els xiquets de prínceps. En la foto següent podeu vore el moment en que els pares i mares van vindre a la classe per a vestir-los. Aniré afegint noves fotos en propers dies.



dimecres, 13 de febrer del 2013

Aniversari NAZARET

Els cangurs han celebrat un altre aniversari, Nazaret ja té 4 anys. El seu aniversari va ser el 6 de febrer, coincidint amb un dels dies de les consignes del Rei Carnestoltes, així que podeu vore com en les fotos molts xiquets porten la samarreta del pijama!.
Després de bufar les 4 espelmes, vam esmorzar la coca que havia portar per a convidar als companys. Felicitats, Nazaret!





dimarts, 5 de febrer del 2013

CURSA SOLIDÀRIA

El dia 30 de gener per la vesprada es va celebrar una cursa solidària i no competitiva a benefici de l'ONG Save the Children.
Les curses per nivells es van celebrar a la Plaça San Ferran, podeu vore les imatges fent clic en la foto.


30 DE GENER, DIA DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU


Dimecres 30 de gener vam celebrar a l'escola el Dia de la no violència i la pau.  Cada classe decorava una caixa que formaria part d'un mural col.lectiu de l'escola, i nosaltres la  vam decorar la paraula PAU en diversos idiomes i el símbol del colom de la pau, amb el missatge "Volem un món en pau".







 Els encarregats d'eixir a llegir el missatge van ser Eva i Amin. 













             Mireu que bonic va quedar el mural!





  Continuant amb l'acte, els alumnes de sisé van llegir un manifest, el cor va cantar algunes cançons i per finalitzar, tots els xiquets i xiquetes de l'escola vam cantar i ballar "Inventem un mon".



TALLER D'ELABORACIÓ DE DISFRESSES


                Dimarts 29 per la vesprada començarem amb la preparació de les disfresses dels xiquets i xiquetes de la classe de cangurs. El taller va ser un èxit de participació, ja que moltes famílies - mares, pares, i fins i tot germanes i iaies- van acudir per tal d'ajudar a que els cangurs porten una disfressa molt xula.
    Ahir dilluns vam fer la segona sessió, i les disfresses ja estan acabades. Vingueren algunes de les mares i pares que no pugueren acudir el primer dia, i d'altres van repetir. He de dir que estic molt contenta per la alta participació, ja que la majoria de les famílies ha participat en aquesta activitat. Cap dels dos dies em vaig recordar de fer fotos.... una llàstima.
  . Recordeu que els xiquets han de dur  samarreta o camisa blanca, i pantalons texans;  i les xiquetes samarreta blanca i pantalons d'un color clar. Quedarem divendres cap a les 14:30 per tal de vestir-los i maquillar-los.