divendres, 1 d’agost del 2014

INTERPRETANT A JOAN MIRÓ

    El segon i tercer trimestre del curs hem portat a terme un xicotet projecte sobre Joan Miró. Vam començar amb la idea de reproduir una selecció de la seua obra pictòrica, analitzant els elements dels quadres i fent que els mateixos xiquets interpretaren el significat i plasmaren el que veien en les diferents composicions, amb varietat d'estils i materials, treballant tant el llenguatge plàstic com la lectoescriptura i alguns conceptes matemàtics. 
El resultat ens va agradar tant que a final del curs vam organitzar una xicoteta exposició, i els xiquets i xiquetes van elaborar les invitacions per a convidar a les famílies i als companys de Primària, així com els rètols per a decorar el passadís. Us deixe la presentació que vam mostrar els dies de l'exposició on explica la fonamentació del projecte, i unes imatges de la realització dels treballs.


Presentació miró from Pilar Ferrer Rallo


     Aquestes són algunes imatges de l'exposició que vam fer al passadís de l'escola:






 I també algunes de les fotos que vam fer en les visites dels companys de primària:




 També de la visita dels pares, que ens van dir que els va agradar molt !




Les mestres que hem participat en el projecte ens hem sorprés molt de la capacitat dels xiquets per observar i interpretar l'art. De vegades ens oblidem de tot el que poden expressar per ells mateixos,  i volem que pinten "sense eixir-se'n de la línia". Feu la prova donant als vostres fills un full en blanc, i observeu tot el que poden arribar a fer.
Per al curs vinent caldrà contiunar en aquest camí ...
  

"TODOS LOS NIÑOS NACEN ARTISTAS ... EL PROBLEMA ES COMO SEGUIR SIENDO ARTISTAS AL CRECER "  

                     Picasso


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada